Bestellen

Hieronder vind je een overzicht van producten die leden en niet-leden kunnen bestellen en diensten kunnen aanvragen.

Allergenenboek

VNV heeft voor haar leden een nieuwe allergenengids uitgebracht. Deze is op het ledennet te vinden. 

Wil je een extra exemplaar bestellen? Dat is mogelijk. Leden betalen €10 en niet-leden €25 inclusief. Dit is inclusief verzending en exclusief btw. 

Bestel hier

Aanvraag gratis e-learning hygiënecode

Na de introductie van de hygiënecode is een gratis e-learning gelanceerd, voor ondernemers en medewerkers. Met deze gratis e-learning kan de kennis van de hygiënecode bij betrokkenen op een eenvoudige en leuke manier geleerd kan worden. Het tonen van de certificaten helpt om bij controle van de NVWA aan te tonen dat je actief bezig bent met de regels uit de hygiënecode en de kennis hiervan ook hebt overgedragen in het team.

Vraag de gratis e-learning aan

Boek hygiënecode

De Hygiënecode voor de Visdetailhandel is als boek verschenen. Leden van VNV hebben deze hygiënecode gratis ontvangen als onderdeel van het lidmaatschap. Niet-leden betalen € 195.

Bestel hier

VISscan aanvragen

VNV neemt jou als visspecialist zoveel mogelijk uit handen en ondersteunt jou in het vak, ondernemerschap en promotie van het ambacht. Speciaal voor onze leden hebben wij de VISscan ontwikkeld. 

Vraag de VISscan aan

Poster visvangstgebieden

Bij de gemeenschappelijke marktordening (website EU) is precies geregeld welke informatie consumenten en horecaondernemers moeten krijgen als ze gevangen of gekweekte vis kopen. Een van de regels is dat consumenten moeten kunnen weten waar het product vandaan komt. Met behulp van de poster met visvangstgebieden kun je jouw klanten informeren over waar de vis gevangen is.

Bestel de poster