Thema's

Binnen de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten komen drie essentiële thema's samen die ons succes sturen. Werkgeverschap richt zich op het creëren van een positieve werkomgeving en voldoen aan wettelijke normen, terwijl ondernemerschap ons begeleidt bij het nemen van slimme zakelijke beslissingen en het ontdekken van nieuwe kansen. Vakmanschap omvat onze inzet voor uitmuntendheid, met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Elk thema biedt leden waardevolle tools, ondersteuning en ledenvoordelen om te groeien en te bloeien in de branche van visspecialisten.

Werkgeverszaken

Werkgeverszaken zijn van vitaal belang om een positieve en productieve werkomgeving te creëren, werknemersbetrokkenheid te bevorderen en te voldoen aan wettelijke vereisten. Blijf op de hoogte van cao-normen, duurzame inzetbaarheid en functiewaardering. Ontwikkel jouw team met opleidingen en subsidies en bied bescherming via bedrijfshulpverlening, pensioenfonds en RI&E aanpak. Vertrouw op een vertrouwenspersoon en het VNV Zorgportaal. Profiteer van ledenvoordelen en werk samen aan het succes en de groei van jouw bedrijf.

Toon alle onderwerpen

Ondernemerszaken

Het thema Ondernemerszaken omvat een breed scala aan ondersteuning die relevant zijn voor het succesvol runnen van jouw bedrijf. Van bedrijfsadvies en duurzaam ondernemen tot online ondernemen. Bescherm jouw bedrijf met onze op maat gemaakte verzekeringen en verken nieuwe kansen met speciale VISscan en maak gebruik van de vis promotiepakketten. Als lid geniet je van exclusieve voordelen en ondersteuning in jouw ondernemersreis.

Toon alle onderwerpen

Vakmanschap

Het thema Vakman omvat een reek van belangrijke onderwerpen die visspecialisten helpen hun expertise en bedrijfspraktijken te verbeteren en te voldoen aan de regelgeving. Zij hebben aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Profiteer van waardevolle ledenvoordelen. Samen streven we naar een toekomst van uitmuntend vakmanschap en verantwoordelijkheid.

Toon alle onderwerpen