Boek Hygiënecode voor de Visdetailhandel

De Hygiënecode voor de Visdetailhandel die in april 2023 verschenen en eenmalig gratis verzonden aan de leden van VNV. Deze code is in een boekvorm uitgegeven. De hygiënecode is bestemd voor iedereen die vis(producten) verkoopt aan de consument. Of je nu een haringkar, een marktkraam, een verkoopwagen of een winkel hebt, je moet voldoen aan de hygiëneregelgeving zoals die beschreven staat in de code.

Registratieformulieren

De registratieformulieren staan op het ledengedeelte van de site. Je kunt ze opslaan op de computer of printen. Leden ontvangen de formulieren ook digitaal. Niet-leden ontvangen een papieren voorbeeld van de registratieformulieren bij hun bestelling. Je vindt de formulieren om in te invullen in het ledengedeelte.

Handige documenten

Tenslotte zijn er diverse handige documenten toegevoegd aan het ledennet (EG versheidsschema, voorbeeld schoonmaakplan, risicoanalyses enz), die je als referentie kunt gebruiken.

Bestellen

Leden van VNV hebben in april 2023 de hygiënecode eenmalig gratis ontvangen. Niet-leden kunnen de hygiënecode bestellen voor €195. Leden kunnen een extra exemplaar bestellen voor €50.

Bestelformulier Hygiënecode voor de Visdetailhandel

Meer over de hygiënecode