Lidmaatschap

VNV (Vereniging van Nederlandse Visspecialisten) is de landelijke brancheorganisatie die visspecialisten ondersteunt en ontzorgt op het gebied van vakmanschap, ondernemerschap en werkgeverschap. Naast het verkopen van vis, helpt VNV ondernemers met waardevolle informatie, praktische tips en handige documenten. Als lid profiteer je ook van diverse promotiemogelijkheden en individueel advies. Het lidmaatschap van VNV biedt een scala aan voordelen die jou als visspecialist kunnen helpen groeien. Sluit je aan bij de VNV en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen. 

Ledenvoordelen

Op deze pagina vind je meer informatie over de vele voordelen die het lidmaatschap van VNV met zich meebrengt. Wij streven ernaar om jouw vak als visspecialist te versterken en jouw succes als ondernemer te bevorderen. Sluit je aan bij VNV en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen.

Wat zijn de voordelen?

Kosten

Het lidmaatschap van de VNV bedraagt € 365 per jaar. Met dit lidmaatschap geniet je van talrijke voordelen en ondersteuning in jouw rol als visspecialist. Door lid te worden van de VNV kun je rekenen op de expertise en ervaring van onze organisatie, die al sinds 1982 de belangen van visspecialisten behartigt.

Aanmelden als lid bij VNV

De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.