Machines

Delmo

Apparatuur voor de speciaalzaak

Delmo levert alle mogelijke machines en benodigdheden voor de voedingssector. Van gereedschappen, verpakkingsmaterialen en reinigingsproducten tot machines, onderdelen en koeltechniek; Delmo is uw partner. Ook als het gaat om advies, in- en verkoop, opslag, onderhoud, revisie en bijvoorbeeld storingsservice.

Meer informatie

Rational

Bereidingsapparatuur voor de visspecialist

Met de verschuiving van rauw product naar volledige maaltijden komt de visspecialist verschillende uitdagingen tegen. Hoe zorg ik voor een productie die eenvoudig te bedienen is en de kwaliteit altijd hoog en constant is. RATIONAL Nederland begrijpt deze uitdaging en helpt de ondernemer verder met de iCombi® Pro combi-steamer en iVario®. Maar daar blijft het niet bij. Onze levenslange ondersteuning op kooktechnisch gebied is ongeëvenaard. Combineer dat met een gedegen advies van onze commercieel adviseurs en de ondersteuning door onze eigen monteurs en de visspecialist maakt van zijn uitdaging een goed verdienmodel. Ons doel is continu bij te dragen aan het succes van de ondernemer. 

We nodigen u van harte uit voor een kennismaking tijdens een van onze demo's of één van de evenementen die we organiseren. Kijk voor data, tijden en locaties op rational.nl/demo.

Meer informatie