Kruiden, marinades, sauzen

Epos

Smaak, smaak en nog eens smaak. Dat is waar het om draait bij Epos. Als leverancier en producent van kruiden, specerijen, marinades, sauzen en andere smaakmakers voor de voedingsmiddelenindustrie zit smaak diep in onze genen.

Ook de visbranche is bij Epos aan het juiste adres. Want voor deze doelgroep creëren wij graag met onze vakkennis mooie producten. Bijvoorbeeld de productlijn van La Fish, speciaal ontwikkeld voor en met de visspecialist. De lijn bevat marinades, sauzen en rubs met een lager zoutgehalte zodat de verse vis de hoofdrol speelt. En de smaken zijn helemaal van deze tijd!

Naast mooie en smaakvolle producten ontwikkelen we ook graag inspiratie voor de visbranche. Dit doen wij in de vorm van recepten, workshops en het overdragen van onze kennis door een persoonlijke benadering. Kortom, Epos is de smaakmaker voor de visspecialist!

Meer informatie

Bonfait

Puur eten waar je blij van wordt. Dat is onze passie!

Bonfait is al meer dan 35 jaar dé specialist voor de versspeciaalzaak. Met meer dan 200 collega’s zetten wij ons vanuit het mooie Denekamp, dagelijks in voor het produceren van kwalitatief hoogstaande producten. Sinds 2021 zijn wij onderdeel van de Van Loon Group, een ondernemend familiebedrijf dat bestaat uit negen gepassioneerde, innovatieve en vooruitstrevende bedrijven.

Wij bieden je een ruime keuze aan unieke salades, sauzen en maaltijdcomponenten. Alle gangbare smaken, combinaties en mogelijkheden zijn aanwezig. Van kant-en-klaar tot eigen creatie.

Uniek is ons basis concept! Dit helpt je als versspecialist om salades, rauwkosten en maaltijden te maken die niet alleen vers, ambachtelijk en uniek zijn, maar ook nog eens veel tijd besparen. Door het toevoegen van je eigen specialiteiten, zoals vis, groente, vlees of gevogelte aan onze basis, bereid je in no-time een verse eigengemaakte salade, rauwkost of maaltijd. Laat je inspireren door onze recepten. Zo zorg je continu voor nieuwe en verrassende specialiteiten!

Meer informatie