Bedrijfswagens

Koop of lease via Renault

VNV werkt samen met Renault. VNV-leden kunnen hierdoor profiteren van scherpe kortingen op bedrijfs- en personenwagens.

Ledenvoordeel op brandstofmodellen

  • Bij een Kangoo ontvang je 14% korting over het aankoopbedrag*
  • Bij een Trafic ontvang je 23% korting over het aankoopbedrag*
  • Bij een Master ontvang je 23% korting over het aankoopbedrag*
  • Personenwagen ontvang je tot 10% korting over het aankoopbedrag*
  • Bij lease kan je voordeel oplopen tot 10% korting (afhankelijk van diverse variabelen, zoals leasevorm, termijn, km’s, etc..

Ledenvoordeel op elektrische modellen

  • Bij een Kangoo Electric en Trafic ontvang je 6% korting over het aankoopbedrag*
  • Op de elektrische personenwagens ontvang je tot 1% korting over het aankoopbedrag*
  • Bij lease kan je voordeel oplopen tot 10% korting (afhankelijk van diverse variabelen, zoals leasevorm, termijn, km’s, etc.).

Is elektrisch goedkoper?

Hiervoor kan je het beste kijken naar de TCO (Total Cost of Ownership). De TCO is een begrip waarin alle kosten vallen die horen bij het rijden van een auto. Denk aan belasting, brandstof, onderhoud, etc. Hoe je uitkomt na een periode van b.v. 5 jaar t.o.v. een brandstofmotor kan je berekenen via:  https://iselektrischgoedkoper.nl/ 

De TCO (Total Cost of Ownership) van elektrische auto's wordt steeds lager. Hybride en elektrische auto's staan op het punt de automarkt te domineren, doordat de TCO (Total Cost of Ownership) lager is/wordt. Voor meer informatie kan je uiteraard ook terrecht bij de Renault dealer. Klik hier om een afspraak te maken.

Subsidie

Bij aanschaf van een elektrisch model kan je een aanvraag doen voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). Lees hier meer over de subsidie.

Beide acties zijn geldig t/m 30 juni 2023.

Stuur een e-mail voor meer informatie

Meer informatie

Belastingregels bestelauto's veranderen per 2025

Op Prinsjesdag 2022 heeft kabinet aangekondigd dat voor bestelauto’s dezelfde criteria gaan gelden als voor personenauto’s: dat betekent het einde van de bpm-vrijstelling op bestelauto’s.

Wat betekent dit voor u als ondernemer in de visbranche:

Ondernemers die een nieuwe bestelauto kopen, zijn nu nog vrijgesteld van Belasting op Personenauto’s en Motorvoertuigen (bpm). Vanaf 2025 gaan ondernemers gewoon bpm betalen, net als bij personenauto’s. Dat betekent het einde van de zogenaamde ondernemersvrijstelling.
Verder wil het kabinet dat ook de motorrijtuigenbelasting (MRB) voor deze bestelauto’s omhoog gaat.

Doel:

Stimuleren verkoop milieuvriendelijke bestelauto’s en meer belastingopbrengst.
Verder wil het kabinet met de maatregelen de verkoop van emissievrije of zeer zuinige bestelauto’s stimuleren. De vrijstelling geldt wel voor emissievrije auto's.

Dus bij een elektrische bedrijfswagen zit je dan goed. Dit heeft niet alleen betrekking op de BPM kosten, maar ook alvast op de stedelijke millieuzones die vanaf 2025 zullen ingaan in ruim 40 gemeenten.

Vrijstellingsregeling EV bestelwagens

De rijksoverheid voert een experiment uit met een tijdelijke vrijstelling van rijbewijs C voor nul-emissie-bestelwagens. Dit houdt in dat bestuurders met rijbewijs B een elektrische bedrijfsauto mogen besturen als die een toegestane maximummassa heeft van meer dan 3500 kg, maar minder dan 4250 kg. Er hoort ook een vrijstelling van de tachograafplicht bij.

Een nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens
De voordelen van elektrisch rijden zijn nu ook haalbaar en betaalbaar voor grotere bedrijfswagens. Slimme motoren en krachtige batterijen geven de Renault bedrijfswagens de power en het rijbereik die je nodig hebt.

Opladen, inladen, uitladen en doorrrr

De Renault Kangoo E-Tech Electric rijdt tot wel 300 km op één oplaadbeurt en met een trek-vermogen van 1.500KG. De Renault Master E-Tech Electric haalt 200 km, een indrukwekkende actieradius voor een bedrijfswagen van zo’n formaat.

Een elektrische bedrijfswagen als visitekaartje voor je bedrijf. Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Door jezelf natuurlijk, maar ook door je afnemers. Bovendien is een elektrische bedrijfswagen van Renault welkom in de milieuzones.

Kom gerust langs bij een van onze Renaultdealers die u een persoonlijk advies kunnen geven.