Ontwikkeling website, webshop, social media

Graaggedaan

De wereld verandert in rap tempo. De online foodomzet stijgt al jaren hard. Meer dan 4 miljard mensen wereldwijd bezitten een smartphone met directe toegang tot het internet. Bovendien is het lastiger dan ooit om goed personeel te vinden.

Graaggedaan.nl helpt ambachtelijke visspecialisten om zich aan te passen aan al deze veranderingen met gepersonaliseerde webshops, websites en bestelapplicaties. Deze zijn betaalbaar, zeer gebruiksvriendelijk en bewezen succesvol. Gebruik van de software van Graaggedaan.nl levert niet alleen meer klanten en dus meer omzet op, maar leidt ook tot meer efficiëntie en beperking van voedselverspilling. Hoe beter je immers van tevoren weet wat je verkoopt, hoe beter je daar je productie op kunt afstemmen.

Toonaangevende visspecialisten als Ru-Vis, Visgilde en Visscher Seafood maken al gebruik van de diensten van Graaggedaan.nl.

Nieuwsgierig wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met commercieel directeur Karel van den Heuvel via 06-50932172 of karel@graaggedaan.nl.

Meer informatie