Afvalinzameling en recycling

Afval inzamelen via Omnia

Duurzaam omgaan met grondstoffen is een belangrijk thema. Ook op de werkvloer ben je dagelijks bezig met afvalscheiding. De kosten voor afvalinzameling kunnen oplopen tot duizenden euro’s per jaar terwijl je vaak niet de vrijheid hebt om snel over te stappen.

Iedere branche heeft haar eigen unieke kenmerken, aangevuld met de specifieke wensen van jou als ondernemer. Wij inventariseren samen met jou wat er binnen de onderneming speelt en welke Business Partner met haar dienstverlening het beste aansluit op jouw wensen en eisen.

Onze Business Partners bieden zeer scherpe tarieven en zijn LAP3 proof (wettelijke eisen voor afvalinzameling- en recycling).

Meer info en aanmelden

Via dit formulier kan je je gegevens achterlaten. We zorgen dan dat er op korte termijn (vrijblijvend) contact met je wordt opgenomen door VBW Facility (powered by Omnia Facility).

Meer informatie

Olthuis Recycling

Maatwerk voor iedere visspecialist

Olthuis is bijna vijftig dé Nederlandse specialist in recycling van organische reststromen. Kernactiviteit van het bedrijf is het inzamelen en recyclen van gebuikte frituuroliën en vetten uit de horeca en de voedingsmiddelenindustrie. Inmiddels maken al meer dan 2500 visspecialisten van de diensten van Olthuis gebruik. Dit betekent dat Olthuis een fijnmazig netwerk heeft waar de servicegraad en flexibiliteit hoog is.

Het familiebedrijf heeft meer dan 30.000 klanten in Nederland, België, en het westelijke deel van Duitsland. Het gaat hierbij om bedrijven die frituren in de breedste zin van het woord, zoals visspecialisten, oliebollenbakkers, horeca, cafetaria’s et cetera. Met vaste mensen en eigen voertuigen wordt de olie bij de klanten opgehaald en vervolgens wordt deze verwerkt tot duurzame brandstof.

Olthuis heeft een eigen technische dienst die de tanks aansluit. Met de handige apps is ophalen van de olie zo geregeld. 

Nieuw! Frituurolie inzamelen zonder tonnen met OptimumOlie 

Een nieuwe dienst is het verzamelen van frituurolie zonder tonnen. Met OptimumOlie geen zware en onhandelbare tonnen maar een innovatief containersysteem dat de vetton overbodig maakt. Dus geen ton meer maar een net uitziende container die op een vaste plek in of nabij de keuken staat. Deze container wordt zodra deze bijna vol is, leeggepompt. Via de app gemakkelijk te regelen of volgens een vaste planning.

Interesse?

Whatsapp of bel Arjan op 06 4714 9975. Of mail naar sales@olthuisrecycling.nl

Meer informatie