Afvalinzameling en recycling

Bnext

Aantrekkelijke tarief voor inzamelen bedrijfsafval

Bnext.nl zamelt op een slimme manier bedrijfsafval in en verwerkt dit hoogwaardig. Met een doordacht assortiment aan inzamelmiddelen hebben wij voor iedere vraag een oplossing.

Wens je inzicht in de afvalstromen die we bij jou ophalen en verwerken? Dan ontvang je overzichtelijke afvalrapportages die helpen bij het voeren van een milieuvriendelijke bedrijfsvoering.


Jij focust je op jouw onderneming, wij regelen de verwerking van het bedrijfsafval. Een container aanvragen of extra lediging doorgeven kan eenvoudig geregeld worden via de app op jouw telefoon of via de computer.


Bnext.nl is partner van VNV op gebied van afvalinzameling en recycling. Leden ontvangen een aantrekkelijk tarief voor het inzamelen en advies over afvalscheiding. Wens je meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Remco van den Heuvel, rheuvel@beelen.nl 

Meer informatie

Olthuis Recycling

Maatwerk voor iedere visspecialist

Olthuis is bijna vijftig dé Nederlandse specialist in recycling van organische reststromen. Kernactiviteit van het bedrijf is het inzamelen en recyclen van gebuikte frituuroliën en vetten uit de horeca en de voedingsmiddelenindustrie. Inmiddels maken al meer dan 2500 visspecialisten van de diensten van Olthuis gebruik. Dit betekent dat Olthuis een fijnmazig netwerk heeft waar de servicegraad en flexibiliteit hoog is.

Het familiebedrijf heeft meer dan 30.000 klanten in Nederland, België, en het westelijke deel van Duitsland. Het gaat hierbij om bedrijven die frituren in de breedste zin van het woord, zoals visspecialisten, oliebollenbakkers, horeca, cafetaria’s et cetera. Met vaste mensen en eigen voertuigen wordt de olie bij de klanten opgehaald en vervolgens wordt deze verwerkt tot duurzame brandstof.

Olthuis heeft een eigen technische dienst die de tanks aansluit. Met de handige apps is ophalen van de olie zo geregeld. 

Nieuw! Frituurolie inzamelen zonder tonnen met OptimumOlie 

Een nieuwe dienst is het verzamelen van frituurolie zonder tonnen. Met OptimumOlie geen zware en onhandelbare tonnen maar een innovatief containersysteem dat de vetton overbodig maakt. Dus geen ton meer maar een net uitziende container die op een vaste plek in of nabij de keuken staat. Deze container wordt zodra deze bijna vol is, leeggepompt. Via de app gemakkelijk te regelen of volgens een vaste planning.

Interesse?

Whatsapp of bel Arjan op 06 4714 9975. Of mail naar sales@olthuisrecycling.nl

Meer informatie