Vacature Branche-manager Visspecialist en Slager

Ben je fan van surf & turf? Dan is deze functie mogelijk ook iets voor jou!

Als branche-manager Visspecialist en Slager ga je breed aan de slag voor zowel de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) als Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).

Je ondersteunt het bestuur van de VNV, speelt een belangrijke rol in de communicatie van de vereniging, en zoekt en beheert actief (commerciële) samenwerkingsverbanden. Naast het bijdragen aan de verenigings- en beleidsontwikkeling voor VNV voer je verschillende projecten uit.

Voor KNS ben je actief op dossiers zoals ondernemerschap, duurzaamheid en/of hygiëne en voedselveiligheid. Je weet de problematiek uit de praktijk van de visspecialist en de slager te vertalen naar beleid. Omgekeerd vertaal je overheidsmaatregelen naar toepasbaarheid op de werkvloer. Ook lever je een bijdrage aan lobbyactiviteiten en voer je projecten uit. Zo coördineer je marktonderzoek, signaleer je trends en neem je deel aan verschillende externe overleggen. Je geeft leiding aan de afdeling ondernemerszaken.

Wie ben jij?

Voor deze brede functie zijn wij op zoek naar een collega met onderstaande interesses en kwaliteiten.
Je hebt/bent:
• hbo werk- en denkniveau;
• een marketing- en/of bedrijfseconomische achtergrond;
• affiniteit met ondernemers, detailhandel en food;
• leidinggevende en analytische kwaliteiten;
• ervaring met het initiëren en uitvoeren/aansturen van projecten;
• relevante kennis van de manier waarop wet- en regelgeving werkt/tot stand komt/beïnvloedbaar is;
• in staat om complexe onderwerpen te vertalen naar de praktijk;
• een energieke, open persoonlijkheid die zowel op de korte als lange termijn kan denken en handelen;
• proactief, doortastend, standvastig, nieuwsgierig, zelfstandig, flexibel, pragmatisch en ondernemend;
• verder ben je communicatief vaardig, een teamplayer en stressbestendig.

Wij bieden

Wij bieden een leuke, afwisselende en uitdagende spilfunctie in een prettige werkomgeving in ons kantoor in Rijswijk met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over ons

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) is de branchevereniging voor de ambachtelijke slager. Wij werken aan een professionele en toekomstbestendige slagersbranche waarin de slager succesvol kan zijn als ondernemer, werkgever en vakman. Daarnaast heeft KNS (deels) ook de verenigingen voor de poeliers (Poeliersbond) en visspecialisten (VNV) in huis, en verzorgt zij een aantal secretariaten.

De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) is de enige landelijke brancheorganisatie voor visspecialisten. Sinds 1982 behartigt de VNV de belangen van de visspecialisten door de visdetailhandel te vertegenwoordigen bij de instellingen en instanties die in belangrijke mate het beleid bepalen in de vissector.

Team KNS

In de functie van branche-manager Visspecialist en Slager maakt je onderdeel uit van het team van KNS. Hart voor slagers is ons motto en daarmee maken wij ons hard voor de slagersbranche. Het team van KNS is constant in beweging door vooruit te kijken en ondernemend te zijn om zo te zorgen voor succesvolle versondernemers. Wij bieden informatie, professioneel advies en concrete oplossingen die inspelen op de behoefte van onze leden. Samenwerken, binnen en buiten de branche, is belangrijk om onze doelen te behalen.

Ben je geïnteresseerd?

Leuk! Stuur je cv en motivatiebrief via een email naar: Esmeralda Meijer, Hoofd Interne Zaken, e.meijer@knsnet.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je Esmeralda bereiken via 070-3314628. Wij kijken uit naar jouw reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.