VNV Actueel

VNV-Actueel is de nieuwsbrief van de VNV. De nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar en informeert alle VNV leden over de activiteiten en besluiten van de VNV. Ook belangrijk branchenieuws zal in deze nieuwsbrief een plaats krijgen. 

VNV actueel 4 2019

VNV Actueel 04 - 2019

In dit nummer o.a.:

  • Visbeurs 7 oktober 2019
  • Speciale Visbeurs editie
  • Ontknoping Nationale Haringtest 2019
  • Spakenburg epicentrum Nationale Haringcampagne

Adverteren?

Breng uw product of dienst onder de aandacht bij de leden van de VNV. De VNV Actueel verschijnt vier keer per jaar bij de leden van de VNV en één van deze edities verschijnt bij alle visspecialisten in de branche. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Klik hieronder op de knop om uw advertentie aan te melden.

Vismagazine

Vismagazine

Vismagazine is al meer dan 30 jaar hét vakblad voor elke visspecialist, dé nieuwsbron voor de vissector. Vismagazine volgt de actuele ontwikkelingen in de branche op de voet, maar informeert ook over alle wetenswaardigheden van collega-ondernemers in de vissector.

De VNV publiceert in iedere uitgave van het Vismagazine informatie over de projecten die de VNV ontplooit. Zo houden we u en de rest van de visbranche op de hoogte wat er speelt binnen de VNV. Onderstaand vindt u diverse publicaties van de VNV in het vakblad 'Vismagazine'.

FishTrend

FishTrend

FishTrend, de vakkrant voor de hele visbranche! Een unieke bladformule voor en door professionals. 
Vol actualiteiten, achtergrondartikelen, opinie, introducties, vraag- en aanbod en wetenswaardigheden.  Kortom het blad waar de sector vanaf het schip, achter de verwerkingslijn, in de winkel, achter het bureau of thuis vanuit de luie stoel op zit te wachten.

De VNV publiceert in iedere uitgave van het FishTrend informatie over de projecten die de VNV ontplooit. Zo houden we u en de rest van de visbranche op de hoogte wat er speelt binnen de VNV. Onderstaand vindt u diverse publicaties van FishTrend

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten, haar partners en supporters en de visbranche? Meld u dan aan voor de VNV Nieuwsbrief! Iedere maand ontvangt u een digitale mailing met het belangrijkste visnieuws op een rij.

VNV - NieuwsbriefBezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Volg ons