Visrecepten

Vis bereiden hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Om zowel de visdetaillist als de consument te helpen hebben wij hebben een groot aanbod aan lekkere recepten verzameld, van eenvoudig alledaags tot uitgebreid voor een chique vismaaltijd. Laat u inspireren

Inspiratie voor de Visdetaillist

Supporternieuws Epos: heekfilet ovenschotel

Epos heeft een nieuw recept ontwikkeld waar heek de hoofdrol in speelt. Gemakkelijk en snel klaar te maken!

Heekfilet ovenschotel

Een ovenschotel gevuld met stukjes heek, gemarineerd met de Bistro Kruidenolie Smokey Bastard. Opgevuld met geblancheerde groenten in een mooie schaal of consumentenverpakking. Wilt u uw klanten ook kennis laten maken met dit makkelijke en smakelijke recept van Epos? Bekijk hier het recept.

Supporternieuws Verstegen: nieuwe recepten met heek!

Makkelijke en smaakvolle recepten met heek voorschotelen? Verstegen heeft weer nieuwe recepten; puntpaprika met heek en Provençaalse heek.

Met heek gevulde puntpaprika
Eens wat anders proberen? Een simpel en smakelijk gerecht is dit recept zeker! De puntpaprika in het midden doorsnijden en vullen met Guilt Free Piri Piri sauce. De heekfilet ontdoen van zijn vel en in stop deze in de puntpaprika. Indien nodig kan de filet in kleinere stukken worden gesneden. Lekker met stokbrood en salade!

Provençaalse heek
Diverse groenten met de heekfilet gemarineerd met de marinade Grill provençaal in een aluminiumbakje. Lekker met verse koriander. Opwarmen op de barbecue tot de heek gaar is.

Wilt u uw klanten voorzien van deze smakelijke en makkelijke recepten van Verstegen? Download dan hier de receptkaart van puntpaprika gevuld met heek en hier van Provençaalse heek. Print deze uit en hang ze op in uw werkruimte. Wilt u meer specialiteiten van Verstegen? Dan kunt u kijken in het archief op de supporterpagina van Verstegen.

Inspiratie voor de consument

Vis bereiden hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Om de consument te helpen hebben wij hebben een groot aanbod aan lekkere recepten verzameld, van eenvoudig alledaags tot uitgebreid voor een chique vismaaltijd. Bezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk