Promotie Vis van de Maand

De Vis van de Maand is een niet meer weg te denken onderdeel van de visbranche. Onderdeel van het VNV dienstenpakket is een speciaal promotiepakket voor de Vis van de Maand.

U ontvangt posters, receptkaartjes en digitale ondersteuning om uw klanten bekend te maken met de Vis van de Maand. In overleg met meerdere
leden van de VNV en het Nederlands Visbureau wordt de kalender jaarlijks vastgesteld.

Het doel is om zoveel mogelijk de vissen van Nederlandse wateren te promoten. Natuurlijk staan ook de echte klantentrekkers op de kalender.

Promoties & acties

Wilt u ook speciale acties inzetten? Kies dan voor één van onze vaste lokale acties. Bijvoorbeeld de haringspaarkaart, om uw klanten bekend te maken met de startdatum van de Hollandse Nieuwe. Of laat uw feestdagen-assortiment in een exclusieve feestdagenfolder zien.

De VNV helpt u met gestandaardiseerde oplossingen en biedt u ondersteuning met opmaak, vormgeving en goedkoop drukwerk.

In de afgelopen jaren is de VNV gestart met de ontwikkeling van een landelijk communicatieplan. Hét consumenten platform “verras je smaak met vis” speelt hierin een belangrijke rol. Via dit online platform worden de visspecialist en de consument samengebracht. Visspecialisten kunnen zich hier profileren en de consument kan zich oriënteren op vis en de specialisten in zijn omgeving. Binnen dit platform staan diverse thema’s centraal gericht op vis, informatie over vissoorten, visrecepten, de vis van de maand en tips.

Complete communicatie

Bent u online al te vinden? Heeft u actuele posters in en rondom uw zaak? En bereikt u uw klant met pakkende mailings?

In samenwerking met Versplatform biedt de VNV diverse mogelijkheden. Zo kan uw website gevuld worden met nieuwe recepten, de actuele vis van de maand en nieuwsberichten. In de drukwerkmodule heeft u met enkele kliks een poster gemaakt met uw aanbiedingen en prijzen voor de Vis van de Maand. En met uw mailings komt u op een professionele manier onder de aandacht bij uw klanten.

Verras je smaak met vis

Het online consumentenplatform

Poster VisvangstgebiedenBezoekadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Postadres

Diepenhorstlaan 3
2288 EW Rijswijk

Volg ons