Skip links
Inhoud

Object aanbieden

Wil u uw winkel/kraam/haringkar graag verkopen of verhuren? Of bent u op zoek naar een pand? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte kandidaat of object door middel van onze advertentie pagina.

Bereik eenvoudig en snel de visbranche

Zo bereikt u niet alleen visspecialisten maar ook de supporters van de VNV. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ronald Hoevenaars. Of vul direct onderstaand formulier in, zodat uw object binnen 3 werkdagen online staat!

Vereniging van Nederlandse Visspecialisten

Ronald Hoevenaars
info@visspecialisten.nl
Tel:  033 495 30 96
Mob: 06 51 61 87 64

Object informatie
Deze informatie plaatsen wij geheel op de website als introductie tekst
Let op! Alleen .JPG of .PNG en maximaal 10mb voor alle foto's, anders bestaat de kans dat uw aanvraag niet goed verwerkt wordt.
Advertentie plaatsen

Wilt u adverteren in de VNV Actueel? Geef hieronder aan welke pagina u hiervoor wilt reserveren. We nemen contact met u op om de advertentie zo spoedig mogelijk mee te nemen in de eerstvolgende uitgave. U ontvangt dan ook de juiste aanleverspecificaties en –datum.

Voorwaarden & akkoord

Het aangeboden object blijft een half jaar op de website van VNV en het Visstartpunt staan. Na akkoord en bevestiging zal het object binnen 3 werkdagen online staan. Na plaatsing gaat het halfjaar in. U krijgt een bevestiging per mail toegezonden, inclusief inlogcode voor het Visstartpunt, waarmee u uw advertentie kunt bekijken.

Heeft u uw object verkocht of verhuurd en wilt u de advertentie verwijderen? Dan kan dat eenvoudig door een mail te sturen aan info@visspecialisten.nl. Vindt dit binnen het halfjaar plaats, dan kunnen wij helaas geen bedrag retour storten voor de niet genoten advertentieperiode.

U betaalt aan de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten een onkosten vergoeding van € 29,95 per object, per half jaar.Snelkoppelingen