Skip links
Inhoud

Uniek aanbod voor VNV-leden

Als lid van de VNV ontving u Vakblad Vismagazine tot eind 2014 als onderdeel van uw lidmaatschap van uw branchevereniging. Wij hebben echter tijdens de ledenvergadering van 3 november 2014 besloten het lidmaatschap op punten te wijzigen. Dat betekent dat het VNV-lidmaatschap niet meer automatisch inclusief een abonnement op het Vismagazine is.

In plaats daarvan krijgt u als VNV-lid een uniek aanbod van het Vismagazine:
Ontvang 2 jaar vakblad Vismagazine voor de prijs van 1 jaar!

Wilt u het vakblad Vismagazine blijven ontvangen in 2015 en verder? Profiteer dan nu van dit unieke aanbod voor VNV-leden! Als u nu een abonnement neemt op Vismagazine ontvangt u het vakblad 2 jaar voor de prijs van 1 jaar. Dus voor € 169,95 ontvangt u 20 keer het vakblad plus 8 keer de Vis Special, vol achtergrondinformatie om u te ondersteunen bij de werkzaamheden in uw bedrijf.

Bovendien kunt u dan, als abonnee, gebruik blijven maken van de extra services op onze website www.vismagazine.nl, zoals het Juridisch Loket, de Vacaturebank en de Marktplaats. Hier kunt u terecht voor juridische informatie, gratis uw vacatures plaatsen en bijvoorbeeld uw gebruikte apparatuur verkopen. De kosten voor het plaatsen van een advertentie of vacature kunnen voor nietabonnees oplopen tot wel € 50,- per plaatsing. En bedenk eens wat de kosten zijn voor juridisch advies? Een abonnement op Vismagazine kan dus geld besparen en zelfs direct geld opleveren!

Aanmelden voor dit aanbod?
Wilt u gebruik maken van dit unieke aanbod?

  1. Per mail: stuur een mail naar t.eerhart@eisma.nl o.v.v. 2-jarig abonnement Vismagazine VNV en geef uw naam en adresgegevens door.
  2. Online: ga naar de speciale aanbiedingspagina en meld uw lidmaatschap aan.
  3. Per post: download het papieren aanmeldformulier, vul deze in en stuur deze (in een envelop zonder postzegel) door naar Eisma Businessmedia, t.a.v. Marketing Vismagazine, Antwoordnummer 470, 8900 VC Leeuwarden.

Zo blijft u voor nog geen € 85,- per jaar, iedere editie van het vakblad ontvangen. Dan blijft ook u genieten van de vele voordelen die het Vismagazine haar abonnees biedt. En het abonnementsgeld heeft u zo terugverdiend!Snelkoppelingen