Skip links
Inhoud

Succesvolle versvakdagen voor visspecialisten

'Een geweldig mix van humor en praktische tips'
Op maandag 10 oktober en 14 november vonden de vakdagen voor visspecialisten plaats in het Gooiland Theater in Hilversum en het Feyenoord stadion in Rotterdam. Op beide avonden vulden vele visspecialsiten de zalen met hun medewerkers. Met een diversiteit aan informatie, praktische tips én humor is deze eerste avond enthousiast ontvangen. Dit waren avonden speciaal voor visspecialisten, daarnaast worden nog voor diverse andere branches avonden georganiseerd.

Duurzaamheid
Even na 20.00 uur heetten Henk Achterhuis (CVAH) en Ronald Hoevenaars (VNV) de aanwezigen welkom om vervolgens het woord aan Maarten Mens te geven. Hij maakte iedereen bewust van het feit dat duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp wordt en dat veel visspecialisten daar nog kansen laten liggen. Maarten gaf vervolgens tips over hoe de aanwezige ondernemers met duurzaamheid aan de slag konden gaan.

Powerboost
Aan Jörgen Raymann was het de schone taak om iedereen eens wakker te schudden met zijn Powerboost- sessie. Jörgen had binnen no-time de lachers op zijn hand, maar wist met een aantal rake opmerkingen ook iedereen tot nadenken te zetten. Hij vertelde gepassioneerd over zijn carrière die hoge pieken maar ook diepe dalen had gekend, en heeft hiermee flinke motivaties aan de aanwezigen meegegeven.

Enthousiaste reacties
Na afloop was er onder het genot van een hapje en drankje nog gelegenheid voor een praatje. Niet alleen met elkaar, maar ook met de sprekers van die avond. Vol enthousiasme werd er nagepraat; ‘Ik ging hier zonder verwachtingen heen, maar ik vond het fantastisch!’, ‘Het was een geweldige mix van humor en praktische tips’. Al met al kunnen we zeggen dat de aftrap van de eerste versvakdagen voor visspecialisten een succes waren.

Wilt u nog even nagenieten van de avond, dan kunt u hieronder de foto's bekijken.

Foto's Versvakdagen 10 oktober 2016

Foto's Versvakdagen 14 november 2016Snelkoppelingen