Skip links
Inhoud

Opleiding

Wie carrière wil maken, is in de visspeciaalzaak aan het goede adres. Er zijn namelijk volop mogelijkheden om door te groeien. SVO heeft een uitgebreid trainingsaanbod voor medewerkers in de visspeciaalzaak die zich verder willen ontwikkelen. Je kunt je individueel of met een groep aanmelden via bijgevoegd
inschrijfformulier. Wanneer een groep vol is, proberen wij zo snel mogelijk een volgende groep te plannen. Kijk voor actuele informatie op www.svo.nl.

SVO biedt mbo-opleidingen en trainingen voor de complete foodbranche. Denk hierbij aan de versspeciaalzaken (zoals slagerij, poelier, groente- of visspeciaalzaak), supermarkt, fastservice en industrieel versbedrijf. Het complete aanbod van mbo-opleidingen en trainingen staat hier.

Informatie over subsidie

Er is een subsidie van 50% mogelijk op verschillende trainingen met een maximum subsidie toelage per studie van € 500,-. Meer informatie over subsidiemogelijkheden vindt u op de speciale ledenpagina. Klik door op Aanvragen VNV opleidingen.

Ieder jaar wordt een budget beschikbaar gesteld voor de subsidies van opleiding. Let wel: het budget is gelimiteerd. Na uw aanvraag ontvangt u bericht of de door u aangevraagde subsidie toegekend is.

Het rendement van opleiden en trainen

Omdat de hele onderneming ervan leert. Omdat medewerkers meer verantwoordelijkheden aankunnen, waardoor je als ondernemer aan andere werkzaamheden toekomt. Omdat je graag nog meer rendement wilt behalen met hetzelfde team. Het zijn maar drie voordelen van het opleiden van medewerkers. SVO vakopleiding food biedt naast de erkende mbo-opleidingen voor de vis ook verschillende trainingen.

Binnenkort zijn de volgende trainingen gepland:

Vakopleiding vis: als medewerkers de basiskennis goed paraat hebben en de producten goed kennen, kunnen zij klanten optimaal adviseren. Zij leren de versheid van vis beoordelen, de meest voorkomende soorten benoemen en schoonmaken en fileren.

Haringworkshop: of je al jaren met haring werkt, of korter in het vak zit. het is ieder jaar voor de start van het haringseizoen van belang om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Dit omdat haring een interessant margeproduct is.

Training Bereidingstechnieken vis: als medewerkers zelf weten hoe zij visproducten het beste kunnen bereiden, kunnen zij klanten hier nog beter over adviseren.

Meer informatie

De uitgebreide informatie over opleidingen en trainingen voor visspecialisten staat op http://www.svo.nl/segmenten/paginas/visspeciaalzaak.aspx.







Snelkoppelingen