Skip links
Inhoud

Algemene ledenvergadering VNV 2017

Op maandag 6 november 2017 organiseert de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten haar jaarlijkse ledenvergadering. Op het kantoor van Versplatform wordt u opnieuw bijgepraat over het afgelopen en toekomstige jaar. 

Wij nodigen u hierbij van harte uit om op maandag 6 november 2017 aanwezig te zijn bij onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Traditiegetrouw praten we u aan het einde van het jaar graag bij over het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar het komende jaar.

Wat heeft de VNV dit jaar gedaan?
In het afgelopen jaar heeft de VNV niet stil gezeten. Naast de jaarlijkse terugkerende activiteiten/acties (o.a. haring snijkeuring) waren er dit jaar ook twee noviteiten. Zo is dit jaar de allereerste editie van de Kibbeling Cup georganiseerd en is de website “verras je smaak met vis” gelanceerd.

Wat gaat de VNV in 2018 doen?
De huidige activiteiten worden in 2018 op een gelijkwaardige manier voortgezet. Zo wordt de haring snijkeuring weer georganiseerd tijdens de Vispiratiedagen en wordt de website “verras je smaak met vis” verder ontwikkeld. Vanuit de VNV zal er daarnaast een toenemende focus zijn op het advies en begeleiding van de visspecialist. Tijdens de ledenvergadering geven we u graag een toelichting en kunt u natuurlijk uw vragen stellen.

Afscheid Wim Jonk
Tijdens de vergadering nemen we afscheid van Wim Jonk als secretaris van de vereniging. Na 17 jaar (waarvan de laatste jaren als secretaris) in het bestuur te hebben gezeten zal hij zijn tijd gaan gebruiken om zich op andere zaken te focussen.

Bent u erbij?
Zoals gezegd, de ledenvergadering vindt plaats op maandag 6 november 2017. U bent vanaf 14:00 uur van harte welkom op de locatie:
Kantoor Versplatform
Fokkerstraat 3833 LD LEUSDEN

Wilt u zo vriendelijk zijn om uw aanwezigheid vooraf kenbaar te maken via onderstaand formulier.

Handige informatie:

13.30 uur: Inloop Algemene Ledenvergadering
14.00 uur: Opening Algemene Ledenvergadering

Agenda:

1. Concept notulen -Algemene Ledenvergadering van 7 november 2016
2. Activiteiten 2017 -2018
3. Financieel presentatie van de jaarrekening 2017 + Begroting 2018
4. Aftreden bestuur
5. Jaarrede voorzitter
6. Mededelingen
7. Rondvraag
8. Sluiting

Aanmelden ledenmiddagSnelkoppelingen