Skip links
Inhoud

Supporternieuws Verstegen: smakelijke recepten met kabeljauw

Kabeljauw Teriyakidonderdag 01 februari 2018 08:50

Ook in februari heeft Verstegen twee nieuwe recepten ontwikkeld; kabeljauw teriyaki en pepesan van kabeljauw. Wilt u ook aan de slag?

Kabeljauw teriyaki
Zin in een Oosters gerecht? Bami met wokgroenten en Wokpaste Teriyaki van Verstegen. De kabeljauw is ook besmeerd met de wokpaste. Lekker en makkelijk! Alleen even 5 minuten in de wokpan garen. Lekker met kroepoek en Seroendeng!


Pepesan van kabeljauw
Kabeljauwfilets besmeerd met de Wokpaste Bali van Verstegen. Om het mooi te serveren, wordt de kabeljauw in een bananenblad vastgezet met satéprikkers. Gedurende 10-15 minuten garen in een voorverwamde oven van 180 graden.

Wilt u uw klanten voorzien van deze smakelijke en makkelijke recepten van Vertegen? Download dan hier de receptkaart van kabeljauw teriyaki en hier van de pepesan van kabeljauw. print deze uit en hang ze op in uw werkruimte. Wilt u meer specialiteiten van Verstegen? Dan kunt u kijken in het archief op de supporterpagina van Verstegen.

« Terug







Snelkoppelingen