Skip links
Inhoud

VIS Promotiepakket van kwartaal 1 staat voor u klaar

VNV_Q1_Q2_2018_A4_Januarimaandag 18 december 2017 11:36

Het VIS Promotiepakket is het GRATIS pakket voor leden van de VNV. De materialen voor kwartaal 1 staan klaar om bekeken en gedownload te worden. U ontvangt in week 51 het pakket, wanneer u zich aangemeld hebt, voor kwartaal 1 en 2 2018 in huis.

In het eerste kwartaal van het nieuwe jaar gaan we met de vis van de maand in op de wijting, kabeljauw en heek. Vissoorten die in het nieuwe jaar makkelijk te bereiden zijn, waarbij de consument een lekkere recepttip krijgt.

In januari staat de wijting centraal met een bijzonder smaakvol recept. In februari staat de kabeljauw centraal. Tot slot zal het eerste kwartaal worden afgesloten met de heek. Benieuwd naar de materialen?

  

Inhoud pakket
Voor iedere maand ontvangt u een sfeerposter en receptkaarten. Ook kunt u vanaf het Visstartpunt de instore dia's downloaden. Vanaf het Visstartpunt zijn ook de receptkaarten te downloaden. Zo kunt u via uw website de recepten communiceren en extra materiaal downloaden. In kwartaal 2 staan er weer drie nieuwe vissoorten in de spotlights. Welke dat zijn, leest u binnenkort.

Ook het pakket ontvangen?
Voor het promotiepakket wordt een kleine vergoeding gevraagd voor de verzendkosten van het pakket. Deze bedraagt € 19,95 (excl. BTW) per ontvangen pakket (€ 39,90 per jaar, excl. BTW). Om aan te geven dat u hiermee akkoord gaat, of om u voor het eerst aan te melden voor het pakket, dient iederen zich opnieuw aan te melden. Dit kan eenvoudig online via: http://www.visspecialisten.nl/aanmelden-promotiepakket. Wees echter op tijd! Meld u voor vrijdag 8 juni 2018 aan om het 2e pakket van 2018 te ontvangen!

Meer informatie
Bent u benieuwd naar de vissoorten van 2018 of de inhoud van het pakket? Dan kunt u alles online terugvinden via de website van VNV.

« TerugSnelkoppelingen