Skip links
Inhoud

Haring snijden

Ook in 2018 kunt u weer volop inspiratie opdoen op het VersInspiratiePlatform. Op maandag 19 en dinsdag 20 maart kunt u bij diverse exposanten en tijdens diverse lezingen en presentatie in het Expo te Houten contact maken met collega's, groothandels en leveranciers.

Zoals gebruikelijk kunt u op de maandag van het evenement (19 maart) tussen 15.00 en 20.00 uur uw kennis en kunde rondom het haring snijden laten testen tijdens de Nationale Keuring Haring Snijden 2018. Net als voorgaande edities is deelname gratis en krijgt u een gratis oorkonde! Wilt u gegarandeerd een plaats? Meld u hieronder snel aan!

Aanmelden haring snijden

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de keuring haring snijden van 2018. Zolang er plaatsen vrij zijn, kunt u zich zo verzekeren van een plekje. U kunt natuurlijk uzelf, maar ook uw medewerkers aanmelden. Deelname is gratis en iedereen ontvangt na afloop van de keuring een gratis oorkonde thuisgestuurd. Let erop! Komt u onverhoopt toch met minder deelnemers? Dan bent u verplicht dat vooraf door te geven. Zo kunnen we vrijgekomen plaatsen gebruiken voor andere visspecialisten. Wel zo vriendelijk. Mocht u dat niet doen, dan zijn wij genoodzaakt om € 50,- per deelnemer in rekening te brengen.

Vul hier in hoeveel personen mee doen aan de keuring.
Vul hier de namen van alle deelnemers in, deze zullen op de oorkondes worden overgenomen.
Contactgegevens

Spelregels keuring haring snijden

 1. Iedereen kan deelnemen aan het haring snijden.
 2. Ondernemers kunnen ook hun medewerkers opgeven voor de keuring, geheel kosteloos.
 3. Vooraf afmelden, wanneer onverhoopt deelname niet door kan gaan, is verplicht. Zo voorkomen we veel lege plaatsen en teleurstellingen bij visspecialisten die geen plekje meer kunnen bemachtigen.
 4. Meld u zich niet af? Dan kan de organisatie u € 50,- per deelnemer die niet is op komen dagen in rekening brengen.
 5. Er kan alleen individueel meegedaan worden aan het haring snijden.
 6. De deelnemer kan alleen met de aangegeven materialen en haring meedoen met de wedstrijd.
 7. De deelnemer krijgt 1 ongesneden haring om zijn technieken te laten zien.
 8. Er wordt alleen gekeken naar de snijtechniek, het beoordelingsschema is vooraf in te zien op locatie of op de website van de Vispiratiedagen of VNV. Evenals deze spelregels.
 9. Er kan geen uitleg of presentatie gegeven worden. De gesneden haring wordt enkel en zonder enige toevoeging op een schaaltje bij de jury aangeleverd.
 10. De jury beoordeelt anoniem de gesneden haring, achteraf worden namen pas aan de gesneden haring en uitslag gekoppeld.
 11. Er kan geen correspondentie plaatsvinden over de uitslag en de behaalde resultaten.
 12. De resultaten en eventueel genomen fotomateriaal kan ter promotie door de organisatie gebruikt worden.
 13. Alle deelnemers ontvangen in de weken na de keuring een oorkonde op naam met het behaalde cijfer, inclusief het beoordelingsformulier.
 14. Eventueel kan de deelnemer via VPNL of door een eigen aan te wijzen persoon, een promotiepakket maken om het behaalde resultaat te promoten.


Snelkoppelingen