Skip links
Inhoud

Haringactie

Ook een top haringseizoen?
Doe dan mee met de populaire haringspaarkaart actie! Alle visspecialisten in Nederland kunnen intekenen op deze actie, die al vanaf eind april bij de consument de startdatum van de Hollandse Nieuwe promoot. U profiteert al vele weken voorafgaand aan de start van het haringseizoen van extra omzet en aandacht voor uw haring. En vanaf de startdatum van de Hollandse Nieuwe bent u gegarandeerd van extra aanloop.

Hoe werkt de actie?
U bestelt één van de actiepakketten (alleen spaarkaart of aangevuld met winkelaankleding). Vanaf eind april kunt u al de spaarkaarten thuis afgeleverd hebben gekregen en kunt u de kaarten gaan uitdelen aan al uw klanten. Bij iedere besteding van een door u bepaald bedrag (bijvoorbeeld € 5,-, € 7,50 of € 10,-) krijgt uw klant een stempel. Met 5 stempels is de kaart vol en kan uw klant deze vanaf 15 juni inleveren voor een GRATIS Hollandse Nieuwe.

Wat kunt u bestellen?

Basispakket:
Bestaat uit enkel de spaarkaart: 140x70mm - 170grs houtvrij offset (stempelbaar) – dubbelzijdig, full colour.

Compleet pakket:
Bestaat natuurlijk uit de spaarkaart, maar het pakket wordt uitgebreid met materialen voor aankleding van uw winkel of verkoopwagen en online communicatie. 2x actieposter 49x69cm, 2x toonbankkaart A4, website banner, Facebook omslagfoto 851x350px, Social media foto 403x403px.

Stempels
U kunt optioneel bijpassende stempels bijbestellen met een standaard kwaliteitsgarantie logo. Deze stempels zijn zelfinktend en in het formaat 10x10mm.

Uw bestelling

Ja, ik bestel het basispakket
Ja, ik bestel het compleetpakket
Ja, ik bestel een bijpassende stempel.
Uw gegevens
Vul dan hieronder de gegevens in die op de spaarkaart als contactgegevens moeten komen staan.
Geef hier eventueel een afwijkend posterformaat aan indien u een compleetpakket besteld. Er wordt contact opgenomen voor de afwijkende pakketprijs.
Geef hier eventueel een afwijkend bestedingsbedrag aan, waarbij de klant een stempel ontvangt.
Geef hier uw eventuele opmerkingen weer.


Snelkoppelingen