Skip links
Inhoud

FishTrend

FishTrend is dé vakkrant voor de hele visbranche

FishTrend is dé vakkrant voor de hele visbranche, waar de sector vanaf het schip, achter de verwerkingslijn, in de winkel, achter het bureau of thuis vanuit de luie stoel op zit te wachten. FishTrend is laagdrempelig, verrassend, uitdagend, prikkelend, actueel en handig. Dat zijn de kernwaarden. De krant, die acht keer per jaar verschijnt, wordt namelijk niet alleen gemaakt voor professionals in de sector, maar ook door professionals in de branche. Daarom wil FishTrend u als lezer alle ruimte geven om redactionele inhoud aan te leveren. Of het nu gaat om nieuws, een productintroductie, een nieuwe dienst, of het geven van adviezen, kritiek, commentaar, nieuwe visies of iets anders, FishTrend staat open voor meedenkende lezers.

Een krant die gelooft in vaste relaties. Dankzij hun formule houdt FishTrend de kosten laag, zodat zij u deze krant kunnen blijven toesturen. Dat willen ze zo lang mogelijk zo volhouden, dus bouwen ze graag een blijvende relatie met u als lezer op. FishTrend nodigt u daarom van harte uit om Our Next Friend te worden. Dat kan voor een bedrag van slechts 70 euro per jaar (excl. 6% BTW). Voor dat bedrag ontvangt u dan 8 keer per jaar FishTrend en maakt u kans op een prijs! FishTrend verloot per 100 'friends' een robuuste Josto RVS afvalzakhouder.

Maak kans op een Josto!
Als u 'Next Friend' wordt van FishTrend ontvangt u niet alleen 8 keer per jaar deze vakkrant, maar doet u automatisch mee aan exclusieve verlotingen onder alle 'friends'. Per 100 'friends' verloot FishTrend een Josto RVS afvalzakhouder t.w.v. ± € 540,-.

Aanmelden kan via: http://www.fishtrend.nl/form.htmlSnelkoppelingen