Skip links
Inhoud

Online consumentenplatform

Dit najaar is de website “verras je smaak met vis” gelanceerd. Deze website is hét nieuw online consumentenplatform gericht op vis. Consumenten kunnen op deze site diverse informatie vinden over vis én u als visspecialist zoeken en vinden met uw gegevens.

Wordt ook gevonden in de winkelzoeker

De consument kan zijn visspecialist in de buurt zoeken via ‘vind uw visspecialist’. Dit is een kaartje op het consumentenplatform met een winkel en verkoopwagenzoeker. Hierin verschijnen dan diverse gegevens van de visspecialisten die zich hiervoor hebben aangemeld. Alle VNV-leden worden hier gratis vanuit hun lidmaatschap (mits het e-mailadres bij de VNV bekend is) in vermeld. Maar ook niet VNV-leden kunnen zich (voor een eenmalig bedrag van €100,- aanmelden voor een vermelding.
Een kans die u niet wilt missen!

Meld u hier aan!

Maak uw winkelgegvens compleet voor vermelding
Vul alle gegevens hieronder in om uw onderneming aan te melden voor vermelding op de consumentenwebsite www.verrasjesmaakmetvis.nl.
Bevestiging
Door akkoord te gaan met uw aanmelding, bevestigt u de vermelding van de opgegeven gegevens in het platform en gaat u akkoord met de eventuele eenmalige kosten á € 100,- excl. BTW, indien u geen lid bent. U ontvangt hiervoor dan een factuur per post.


Snelkoppelingen