Skip links
Inhoud

Bestel het startpakket

Als visspecialist kunt u vrijblijvend toegang krijgen tot het Visstartpunt met alle laatste nieuwsberichten en algemene informatie. Geen inloggegevens of deze verloren? Lees dan hier verder.

Wilt u daarnaast extra ondersteuning op het gebied van bijvoorbeeld uw eigen website, prijskaartjes in uw toonbank of online nieuwsbrief? Dan kunt u kiezen voor het Startpakket van het Visstartpunt. Het Startpakket biedt u een complete winkelondersteuning. Voor slechts € 11,- per week (VNV leden krijgen 10% korting) maakt u al gebruik van dit pakket en ontvangt u:
 • Toegang tot het portaal www.visstartpunt.nl
 • Eigen subdomein en e-mailadres
 • Een eigen individuele website
 • Eigen nieuwsbriefmodule
 • Drukwerkmodule voor eigen drukwerk
 • Gebruik van foto- en receptendatabase
 • Beschikbaarheid van content Vis van de Maand
 • Beschikbaarheid van content supporters VNV
 • Beschikbaarheid van content van de acties en pakketten
 • Helpdesk
 • Mogelijkheid tot uitbreiding van diensten

Klik om aan te melden op de button 'Aanmelden voor Visstartpunt Startpakket'.

Aanmelden Visstartpunt Startpakket

Startpakket
Uw tarief
Contactgegevens
Vul hieronder uw volledige voor- en achternaam in.
Gebruik huisstijl
Vink de gewenste basislayout aan. Vink 'Eigen huisstijl' aan indien u uw website, mailing en drukwerksjablonen op maat in eigen huisstijl wilt laten ontwikkelen.
Website URL en e-mailadres
U ontvangt vanuit het Startpakket een eigen website URL. Dit is een combinatie van uw naam en de toevoeging .visspecialisten.nl: bijvoorbeeld: jansen.visspecialisten.nl. Vul hieronder uw gewenste naam voor gebruik in de website URL in.
U ontvangt vanuit het Startpakket een eigen e-mailadres. Dit is een combinatie van uw naam en de toevoeging .visspecialisten.nl: bijvoorbeeld: info@jansen.visspecialisten.nl. Vul hieronder uw gewenste naam voor gebruik in het e-mailadres in.
Uw betalingsgegevens
Let op! U dient een IBAN nummer in te voeren.
Vul de naam van de rekeninghouder volledig in.
Overig
Bevestiging bestelling en automatische incasso
Vul hieronder de datum van uw bestelling (vandaag) in.
Kalender (dd-mm-jjjj) 

Na oplevering gaat het abonnement in. De looptijd van de overeenkomst is één jaar, te rekenen vanaf de ingangsdatum van het abonnement. De overeenkomst wordt na één jaar automatisch stilzwijgend verlengd met een opzegtermijn van drie maanden voor einde contractdatum. Door ondertekening van dit inschrijfformulier verklaart u de algemene voorwaarden van VersPlatform Nederland te hebben gelezen en verklaard daarmee akkoord te gaan. De algemene voorwaarden van VersPlatform Nederland zijn gedeponeerd en opvraagbaar bij de KvK of te bekijken via www.versplatformnederland.nl/voorwaarden.

Meer informatie of contact?

Wilt u graag eerst meer informatie of contact? Klik dan hier. Bent u visspecialist, dan kunt u nu met uw inlog gegevens al inloggen op het Visstartpunt. Bent u uw inloggegevens kwijt, vraag ze dan opnieuw aan. Heeft u vragen over het startpakket of wilt u een persoonlijk gesprek, vul dan het contactformulier in.Snelkoppelingen